? Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistyksen Kirkkonummen alueosaston toiminta

Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistyksen Kirkkonummen alueosaston toiminta.


Toimintamme kohdentuu kirkkonummelaisille riskiryhmään kuuluville diabeetikoille ja heidän läheisilleen. Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry. on Suomen suurin ja vanhin diabetesyhdistys yli 8000 jäsenellään, joista kirkkonummelaisia on lähes 270. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Kauniainen. Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry. on jäsen valtakunnallisessa kattojärjestössä Suomen Diabetesliitto ry. (tietoa, oppaita ym.). Yhdistyksellä on toimisto, pienimuotoinen diabetestarvikkeiden myymälätila ja diabeteslääkäreiden, sekä jalkaterapeutin, ravitsemusterapeutin ja psykoterapeutin yksityisvastaanottotilat Helsingin Kampissa, ja siellä jäseniä ja alueen diabeetikoita palvelevat toiminnanjohtaja, diabeteshoitaja ja toimisto/myymälänhoitaja; ks. palvelut


Alueosaston jäseneksi liityt Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen kautta. Jäsenmaksu on 25 euroa vuosi. Liity tätä lomaketta käyttäen.


Kukin jäsenyhdistys ja diabetesliitto antavat seuraavanlaisia etuja yhdistysten jäsenille. Muut jäsenyhdistyksen tarjomat edut löydät yhdistyksen sivuilta. Pääkaupunkiseudun yhdistyksen jäsenten etuihin kuuluu muun muassa neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Kide-lehti.


Tämän sivuston ulkoasusta, sisällöstä ja ilmoitetusta toiminnasta vastaa yhdistyksen Kirkkonummen alueosaston vapaaehtoistyöntekijät. Otamme mielellämme palautetta vastaan, diabetes@kirdi.fi (vapaaehtoisten ylläpitämä - ks. yhdistyksen yhteystiedot yhteystiedot-alasivulta).